Håndbold » Bestyrelsen » Referater fra bestyrelsen » Referat 5. februar 2018

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET I HÅNDBOLDAFDELINGEN

MANDAG DEN 5. FEBRUAR 2018

Tilstede: Frank, Allan, Dorte, Charlotte, Jes A., Christine, Sonja og Hans

Alle tilstede.

FYRVÆRKERI:
Hans foreviste regnskabet med næsten 40.000,- kr. i overskud (rigtig flot). Havde været rigtig godt at stå indendørs hos Hedegaard og god mad fra Charlotte. Frank havde fået sponseret keglerne og Hans havde fået sponseret brandslangen. Hans ville købe to vandslukkere til næste år, så skal vi ikke ud at låne mere, men har alt selv.

NUVÆRENDE SÆSON:
Begge damehold klarer sig godt. KTUIF 1 ligger på en første plads og er ubesejret og KTUIF 2 ligger på en tredje plads. Herrerne har kun et hold efter jul og de ligger på en anden plads. U10 hygger sig og spiller nogle gode kampe, men har desværre ikke vundet endnu. U6 og U7 er med til flere turneringer og klarer sig rigtig godt. Til kampen hjemme i Kværs mod Sydstjernen lørdag den 17. marts kl. 16.30 giver KTUIF en gratis øl eller vand til alle der kommer og hepper på pigerne. Denne kamp kan sikre damerne oprykningen til serie 2. Alle senior spillere holder afslutningsfest fredag den 6. april i klubhuset i Tørsbøl. Børneafslutning er onsdag den 14. marts i Hallen.

KOMMENDE SÆSON:
Damerne vil til næste sæson blive trænet af Allan med Frank og Sonja som holdledere. Dorte vil hjælpe til med andet holdet. Herrerne vil blive trænet af Mogens Holm, skulle der igen blive to hold vil Hans hjælpe til med andet holdet. Med hensyn til U10, skal vi lige se, hvor mange de er og hvilke køn, samt hvem der skal træne. U6 og U7 evt. U8 skal vi også lige se, hvor mange de er. Her kunne vi godt bruge et par trænere.

OK:
Sonja er tovholder, har ikke været noget i efteråret. Vi venter på udspil fra OK. Sidste fik vi 8.700,- kr. Forventer lidt mere i år.

 

BIERFEST:
Vi skal igen stille med nogle hjælpere evt. i bar, men til grilltelt (ca. 6 personer). Sidste år fik 5.000,- kr. for at hjælpe.

BIKSEN:
Støt biksen, vi får 50 % af alt vi sælger for, når vi har stævner og kampe.

NYHEDSBREVE:
Alle hold får nogle gange om året et nyhedsbrev med div. oplysninger samt betaling af kontingent. En friskoleelev var kommet til at betale, hvilket gav lidt postyr. Det skal oplyses, at friskoleordningen ophører pr. 1. august 2018. Da skal alle betale ens.

EVT.:
Jes A. oplyste, at de igen var blevet ringet op af JHF, om de kunne sidde ved tidtagerbordet ved kreds Cup finalerne. Flot af vores to tidtagere.

Allan ville gerne, at vi fik en plade op i hallen, hvorpå alle årets spillere kom til at stå. Man kunne se det i Sydals Hallen. Det kunne være for alle afdelinger. Hans ville tage det med til hovedbestyrelsesmøde. Herefter skal der nok findes en i hver afdeling, der står for det

/HL

 

KTUIF | Avntoftvej 8 | 6300 Gråsten | Tlf.: +45 74659232