Håndbold » Bestyrelsen » Referater fra bestyrelsen » Referat 19. november 2018
REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET I HÅNDBOLDAFDELINGEN
MANDAG DEN 19. NOVEMBER 2018
Tilstede: Sonja, Dorte, Charlotte, Allan, Christine, Frank, Jes A. og Hans
                Alfred med til møde vedr. opsætning fyrværkeri.
 
Referat fra 18. juli 2018 godkendt.
 
Igangværende sæson:
Med hensyn til børneholdene i U6, U7 og U8 kunne vi godt bruge lidt hjælp til træning og kampe.  Der er ca. 22 børn til træning, hvilket er mange. De bliver delt op i to hold (børnehave og 0 klasse) samt (1. og 2. klasse). De små trænes af Cecilie Hansen og Rikke Sahl, medens de store trænes af Lone Hansen og Hans Lenger med en del hjælp fra Allan Philipsen. Der har været lidt problemer med de store, idet nogle ikke hører for godt efter, forældre er kontaktet. Hans laver en skrivelse til alle børn. Ved U10 drenge kører det rigtig godt. De ligger på en første plads. Trænes af Jan Hansen og Janni Enemark.
Senior afdelingen kører udmærket. Herrerne trænes af Mogens Holm, der også står for serie 3 herrer. Allan Philipsen står for serie 2 herrer. Damerne trænes af Allan Philipsen, der også står for serie 2 damer. Dorte Flodgaard står for serie 3 damer. Alle hold ligger midt i rækkerne.
Næste sæson:
Skal gerne have lidt nye/flere trænere til de små børn (U6, U7, U8 og U9).
I seniorafdelingen, skal der gerne findes en ny træner til damerne. Allan vil gerne holde en pause. Ved herrerne håber vi Mogens fortsætter, ligesom Allan godt vil stå for serie 2 herrerne.
Fyrværkeri 2018:
Alfred og Hans sætter alt op hos Hedegaard. Allan og Frank sørger for skilte ved div. veje/andre steder. Bemandings- og madplan (indtil videre) udfærdiget og vedhæftet.
 
 
OK:
Der blev udfærdiget en del kontrakter ifb. Kværs Messen. Tilskuddet fra OK stiger støt, fik næsten 15.000,- kr. i år.
Evt.:
Frank oplyste, at de nye net var meget stramme. Bolde ryger hurtigere ud end ind. Evt. købe fangnet bag i målet. Hans undersøger.
Dorte spurgte om seniorafd. ikke kunne få et nyhedsbrev, som de fik sidste år. Bl.a. med hensyn til kontingent betaling. Hans laver et.
 
Herefter nød bestyrelsen et stykke med rejer, et stykke Othello lagkage og en hjemmebagt romkugle fra Christine.
 
/HL
 
 
 
 
KTUIF | Avntoftvej 8 | 6300 Gråsten | Tlf.: +45 74659232