Håndbold » Bestyrelsen » Referater fra bestyrelsen » Referat 18. juli 2018

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET I HÅNDBOLDAFDELINGEN

ONSDAG DEN 18. JULI 2018

Tilstede: Jes A., Sonja, Dorte, Frank, Charlotte, Allan og Hans

Ikke mødt: Christine Post

 

KOMMENDEN SÆSON:
Der bliver meldt 2 herrehold til, et i serie 3 og et i serie 2, træner for begge hold bliver Mogens Holm, der trænes onsdage fra 20.00 til ca. 22.00. Holdleder/ansvarlig for serie 2 herrer bliver Allan Philipsen. Spillermøde for alle herrespillere bliver onsdag den 15. august kl. 18.30 hos Hans Lenger. Træningsstart onsdag den 22. august.

Der bliver indtil videre meldt et damehold til i serie 2, man afventer og ser hvor mange, der kommer til træningsstart, om der evt. skal tilmeldes et serie 3 damer (12. september). Træner for alle damer samt ansvarlig for serie 2 Allan Philipsen, holdleder serie 2 Frank Telling. Der trænes onsdage fra kl. 18.30 til 20.00. Træningsstart damer onsdag den 8. august kl. 18.30.

Rekvisitter: Frank har sørget for at vaske alle bolde, alle er efterfølgende blevet smurt med ventilolie, boldkasserne er blevet gjort rene, overtræksbluser er blevet vasket. Der er igen købt en stor harpiks til hvert hold samt en til hver afd. til træning. Begge damehold fik nye bluser sidste år og serie 2 herrer fik sidst i 2016 (er ikke tilstede i hallen, men hos den der vaskede sidst), serie 3 har fra LB bilsyn. Tape og isposer i skab på loft.
Der var ønsker om en ny lægetaske til serie 3 damer, hvis der bliver et hold. Der var ligeledes ønske om, at der blev lavet et par små kasser i hver boldkasse (damer/herrer), hvor harpiksen kunne stå. Så var man fremover ude over, at der kom harpiks på låget af alle boldkasser samt i lægetasker og andre tasker. Undertegnede får Alfred til at lave et par kasser. Der skal også nye net til evt. ny mål.

Husk alt hvad i beder Johnni om, skriver han timeforbrug ned, og dette afregnes med 200,- kr. pr. påbegyndt time til de forskellige afdelinger sidst på året.

Med hensyn til børne holdene vil der i år blive U6, U7, U8, U10 og U12. Træningen for U6, U7 og U8 er onsdag fra kl. 15.45 til 16.30 og træningen for U10 og U12 er onsdage fra kl. 16.30 til 18.00. Ved U 6, 7 og 8 kan man deltage fra 4/5 år. I år vil de større og øvede træne en del af tiden for sig selv. Trænerne vil igen være Lone Hansen og Hans Lenger samt hjælpetrænerne Cecilie og Rikke. U 10 og 12 træner også sammen (både piger og drenge) deres trænere vil igen være Jan Hansen og Janni Enemark.

Opstart for alle hold vil blive lagt ud på Facebook, KTUIF’s hjemmeside og i GråstenAvisen.

Håndboldafdelingen har fået ca. 11.500,- kr. fra OK (salg af tankkort m.m.)

Håndboldafdelingen hjælper igen ved Bierfesten – grillsalg, opsætning/nedtagning m.m.

Håndboldafdelingen sælger igen fyrværkeri fra Hedegaard

Håndbold afdelingen vil inden for kort tid få overført 7.089,- kr. i medlemstilskud fra Sønderborg kommune (unge under 25 år).

Under evt. foreslog Allan, at vi skulle se om vi kunne få en kendt håndboldspiller ud at træne børn/voksen evt. foredrag. Dette kunne være med til, at vi fik lidt mere gang i håndbolden i Kværs. Hans mente måske også, at bestyrelse og trænere med påhæng igen skulle have en bowling aften eller andet.

Næste møde søndag den 9. september 2018 kl. 19.00 i Kværs Hallen.

 

Referat /HL

 

 

KTUIF | Avntoftvej 8 | 6300 Gråsten | Tlf.: +45 74659232