Håndbold » Seneste nyt - arkiv » November 2015
NYHEDSBREV SENIORAFDELINGEN NOV. 2015

Så er håndboldsæsonen 2015/2016 godt i gang og inden vi ser os om, er der jul, og første halvdel er forbi.

For damernes vedkommende er de kommet udmærket fra start. Serie 2 damerne, med Villy som træner, ligger midt i rækken, og serie 3 damerne, med Allan som træner, ligger og blander sig i toppen. Herrerne, som trænes af Jan, er kommet knap så godt i gang (ikke trænerens skyld). Der har været mange skader samt afbud pga. arbejde, men nu ser det faktisk temmelig lyst ud. Serie 1 herrerne vandt en flot sejr i Gråsten i sidste uge.

Vores opstartsstævne (Kværs Cup) lørdag den 26. september blev et lille og godt stævne. Grisespisningen efterfølgende var helt i top. Frank sørgede for rigtig god mad og der blev hygget og festet indtil kl. 23.00, vor alle gik videre i byen. Den gentages til næste år.

Som sidste år, holder vi en lille fælles juleafslutning for alle seniorholdene onsdag den 16. december kl. 19.00 (sidste gang træning inden jul). Trænerne sørge for lidt sjov i hallen og Calle vil efterfølgende sørge for æbleskiver, gløgg/kaffe m.m.

Håndboldafslutningen er ændret til fredag den 8. april 2016.

De lidt mere alvorlige ting ved håndbolden er, at den er en meget dyr sport, hvorfor vi i bestyrelsen håber, i vil bakke op om alle de aktiviteter, vi afholder.
 
  • Vi står i super Brugsen Gråsten sammen med OK og forsøger at få nogle OK medlemmer til håndboldafdelingen. ca. 5 gange om året á 3 timer. Der skal vi alle hjælpe at stå. Sonja sender liste ud i god tid, hvor alle hold skal hjælpe. Ca. 6.000,- om året til Håndbolden.
  • Håndboldafdelingen vil igen i år sælge fyrværkeri fra Kværs Hallen i dagene 28., 29, 30. og 31. december. Alle dage fra 10.00 til 17.30, den 31. dog fra 10.00 til 13.00. Der gives 20 % rabat på alle varer. Om en uges tid vil kataloget ligge på KTUIF’s hjemmeside, hvor man kan se alle priser. Der kan forud bestilles på mail: h.lenger@mail.dk så man ikke risikerer, der er udsolgt.                                                                                                    
  • Klubliv Danmark er et kanon sponsorat oprettet af DGI og DIF i samarbejde med NETS og bankerne i Danmark samt mange firmaer, der vil støtte sporten. Vi har meldt håndboldafdelingen til. Nu skal i bare gå ind og blive medlem, ved at melde jer til med dan/visa kort. Den klub, der får flest tilmeldte i november får en ekstra præmie. Så se at få meldt jer til, der er ingen risiko, tværtimod. Se folder og reklame for Klubliv Danmark  i hallen.
  • 3 friske håndbold herrer hjalp til ved Bierfesten i grillteltet, ligesom vi var en del andre fra bestyrelsen som hjalp med opsætning, servering, oprydning m.m., dette indbragte 5.000,- kr. til afdelingen. Vi hjælper igen til næste år.
  • Bak op om ”Biksen”, vort lille cafeteria. For at støtte det til træningen får afdelingen 2.500,- kr. pr. år, herudover får afdelingen 50 % af det, der bliver solgt til vore hjemmekampe og stævner. Det kan blive til mange penge.
Til slut HUSK at betale kontingent, det blev lagt ind på hjemmesiden KTUIF/kontingent midt i september, så man kunne betale. I sidste brev i fik, stod der, at det skulle betales senest 1. november 2015. Mange damer havde betalt den 1. november, men kun en herre. Inde på hjemmesiden kan man ikke betale med MasterCard. Man kan dog også indbetale på afdelingens konto: Sydbank, reg.nr. 8060, kontonr. 0001253927, husk at skrive navn. Kontingent for alle herrer og serie 2 damer er 600,- kr. halvårligt og for serie 3 er det 550,- kr. Se nu at få betalt.

Til slut en stor TAK til alle hjælpere (trænere, holdledere, tidtagere, bikspersonale samt bestyrelsen). Lad os stå sammen og hjælpe hinanden, så får vi en rigtig god afdeling, og kan måske igen til næste år sætte kontingentet ned med 100,- kr.

Bestyrelsen
/HL
KTUIF | Avntoftvej 8 | 6300 Gråsten | Tlf.: +45 74659232