Håndbold » Seneste nyt - arkiv » November 2018 - børn
HÅNDBOLD I KVÆRS 2018/2019
NYHEDSBREV FOR DE MINDSTE BØRNEHOLD

 
Så nærmer vi os jul og første halvdel af sæsonen er ved at være slut. Træningen er fortsat onsdag fra kl. 15.45 til 16.30 og sidste gang træning inden jul er onsdag den 12 december.
Vi er ca. 24 børn i det hele, fordelt på U6, U7 og U8. U6 er de mindste (børnehave og 0. klasse) de trænes af Rikke Sahl og Cecilie Hansen. U7 og U8 trænes af Lone Hansen og Hans Lenger med hjælp fra Allan Philipsen. U7 og U8 har været ude at spille lidt kampe her inden jul. Efter jul kommer de igen ud og spiller nogle kampe.
U6: Er er som nævnt de mindste spillere på 4, 5 og 6 år, de leger meget, men har næsten en bold med i det hele.
U7: Er spillerne på 7 år, hvor man lære mere at kaste, gribe og skyde mod mål, ligesom man skal begynde at lære reglerne.
U8: Er spillere på 8 år, hvor nogle har spillet håndbold i flere år. Her skal man udvikle at kaste, gribe, drible, skyde mod mål (stående og hopskud), lave finter m.m. Herudover skal man lære og huske reglerne. Hvis bolden triller ud, er der indkast til de andre, hvis man tager mere en 3 skridt, er der frikast til de andre, har man fod på bolden er der frikast til de andre, man må ikke være overtrådt og tage bolde i feltet m.m. Regler er noget vi bruger rigtig meget tid på til træning lige nu. Næste år skal de nemlig spille på stor bane og får sort dommer.
Vi ser også gerne, at alle der vil spille håndbold møder op med indendørs sko, shorts og T-shirt (ikke i kjole, cowboybukser og bare tæer). Håndbold er en holdsport, vor alle skal hjælpe hinanden, for at man får de bedste håndboldspillere. Når vi træner (specielt de store U7 og U8) vil vi ikke bruge tid på at skælde ud på nogen, der ikke gider at være med (ligger sig på banen og er trætte, slår og sparker bolde væk fra andre, hører ikke efter hvad der bliver sagt), de bliver henvist til bænke, indtil de kan opføre sig ordentlig igen. Forældrene bliver efterfølgende kontaktet. Vil man alt andet end holdsport og lave alt mulig andet, skal man gå ned i den anden hal, der er der gymnastik for ”Tonserne”, der kan man lege lidt mere for sig selv.
Med hensyn til kampe, skal der kun være 4 på banen, hvorfor vi kun tager 5 til 6 spillere med, idet en kamp også kun varer 12 min. Vi er en 12 – 13 spillere i det hele, hvorfor, der kan være spillere, der skal sidde over, hvis alle kan spille. Når vi tilsiger børnene til kampe, forsøger vi at alle kommer ud at spille lige meget, men skelner også efter, hvor meget de træner, og om de virkelig vil spille håndbold eller bare løbe rundt og pjatte.
Når vi er langs med børnene, ser vi også gerne at mindst en af forældrene er med.
Dette til orientering for alle forældre, som sådant er det ikke noget nyt, sådant har det været de sidste 4 år, hvor jeg har trænet.
I øvrigt mangler vi trænere/hjælpetrænere til næste år, hvis man ikke kender så meget til håndbold, hjælper vi gerne, ligesom man kan komme på små trænerkurser.
HUSK at bakke op om håndboldafdelingens fyrværkerisalg, der igen sælges fra butikken hos Hedegaard, Søndertoft i Kværs, i dagen 28., 29., 30. og 31 fra kl. 10.00 til 17.30 dog den 31. kun til kl. 13.00
HUSK at støtte håndboldafdelingen ved at få et OK benzin kort, OK el, OK mobil m.m. Kontakt Hans Lenger på 29912367.
TIL SLUT HUSK AT BETALE KONTINGENT SENEST 1. DEC., KAN SKE PÅ KTUIF’S HJEMMESIDE ELLER TIL SYDBANK, REGNR. 8060, KONTONR. 0001253927 BELØBET ER 300,- KR. DET DÆKKER FOR BÅDE INDEN JUL OG EFTER JUL OG DET GÆLDER FOR ALLE, UANSET OM MAN SPILLER KAMP ELLER TRÆNER.
I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.
Mvh.
Håndboldafdelingen   /HL


 
KTUIF | Avntoftvej 8 | 6300 Gråsten | Tlf.: +45 74659232